Level 357

Huisstijl | Identiteit

Level 357 van inzicht naar uitzicht ....

Studio x-hoogte werd gevraagd mee te denken over de visuele identiteit van level 357. Op wat voor manier kunnen zij zich profileren en zich het best op de markt begeven. Wat doen de concurrenten, waarin is level 357 onderscheidend en maakt hen uniek.

Het resultaat is een herkenbare, geheel eigen, krachtige identiteit uitgewerkt op visitekaartjes, briefpapier, opmaak van het rapport en de website:
www.level357.nl

Achtergrond:
Een psycholoog, met een groot platform aan metingen komt 6 jaar geleden met een transitiemanager/coach/consultant in aanraking en dan ontstaat er iets.Twee mensen die volledig complementair zijn aan elkaar en die hun krachten bundelen om organisaties, teams en personen d.m.v. meer inzichten te komen tot mooie uitzichten.

Zo ontstaat de level357 scan die 'eenieder' inzicht geeft in zijn eigen drijfveren, persoonlijkheid enz. Door inzicht in jezelf te krijgen ga je nog beter begrijpen waarom gesprekken, meetings, discussies, onderhandelingen, salesgesprekken, MT bijeenkomsten niet lopen zoals je had verwacht.De realiteit is toch weerbarstiger dan jouw verwachtingen.Als je dan ook nog inzicht krijgt in de ander dan ontstaat er begrip en mogelijke acceptatie van elkaars motivatoren en gedragingen.Het succes tot samenwerken is geboren en er ontstaan interessante uitzichten waar we als mens, team en organisatie van groeien. Zo gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met organisatie ontwikkeling.